BIO-CV

HENRIK BECK

Misbrugsbehandler & Konceptudvikler

 

Min mission og vision er at vi ved valget i 2023 for vedtaget ny sammenhængende

narkotikapolitik i Danmark. Med fokus på afkriminalisering og regulering af rusmidler. 

Udsatte mennesker skal ha nye muligheder så de kan få værdigheden tilbage.  

OM HENRIK BECK

 

Henrik har ry for at være en dygtig misbrugsbehandler, konceptudvikler, coach, underviser, foredragsholder og leder. Han er både trendsætter og iværksætter med modet til at søge nye grænser, indenfor behandling af udsatte mennesker med misbrugs- og kriminalitetsproblematikker.

 

Hans trang til at prøve nyt og opnå metodefrihed bevirkede at han åbnede to ambulante misbrugsbehandlingstilbud. Han er en autentisk og levende underviser der har undervist mange fagfæller i brugen af Cenaps-modellen og Byggeklodsmodellen. Ligeledes var han en årrække fast underviser på Florida School of Additions Studies og DAC-Uddannelsen i København.

 

Henrik har næsten 20 års erhvervserfaring indenfor behandlingsområdet i Danmark og udlandet. Han har selv en lang historie som bruger af mange forskellige rusmidler og han har 40 års indsigt fra begge side af plankeværket.

 

1-årig Dansk Addiction Counselor uddannelse

2-årig basisuddannelse som psykoterapeut

Certificeret Life-og Business Coach hos Manning Inspire

Certificeret Mindfulness instruktør

Certificeret Relapse Prevention Specialist

Certificeret Denial Management Counselor

Certificeret i Assessment and Treatment Planning

Certificeret i Managing Antisocial Personality Traits

Certificeret Treatment Specialist af Terence T. Gorski

Fast underviser på DAC-Uddannelsen i Danmark

Fast underviser på Florida School of Addictions

Udgivet arbejdsbogen ”Vurdering og Behandlingsplanlægning”

Udgivet arbejdsbogen ”Håndtering af Antisociale Personlighedstræk”

Tidligere ejer og medudvikler af Crimestop & Motivationshuset

Ejer og medudvikler af Byggeklodsmodellen

Tidligere ejer af hb-coaching  

4 Master Coach moduler hos Manning Inspire

Certificeret Recovery Coach hos Recovery4all - i Tampa Fl 

Udvikler af Vidensdeling, Opgavebasen, Website til Byggeklodsmodellen

BYGGEKLODSMODELLEN er til dig der dagligt arbejder med socialt udsatte mennesker i Danmark. En ny og banebrydende unik udvikling-og behandlinsmodel til udsatte mennesker. Det er en metode udviklet i Danmark, af danske behandlere og socialrådgivere, med erfaring fra dansk misbrugs-og kriminalitets-behandling.

 

Byggeklodsmodellen er mange ting, men først og fremmest er det en model, hvor brugeren bygger sin egen behandlings-institution op omkring sig selv. I stedet for at få brugeren til at passe ind i en institution og til et etableret tilbud, så bygger brugeren selv sit udviklingsforløb og skaber sine egne muligheder for en bedre tilværelse. 

 

BYGGEKLODSMODELLEN er designet til hjælpe professionelle som: misbrugsbehandlere, pædagoger, socialrådgivere, terapeuter, misbrugskonsulenter, fængselsbetjente, fængselsbehandlere, SSP-medarbejdere, støtte- og kontakt personer, mentorer i EXIT-programmer, støttepersoner til psykiske skrøbelige mennesker o.a. 

 

Inspireret af den danske superstjerne L.O.C., der gik imod pladeindustrien og forærede sin musik til gratis download, præsenterer vi et nyt system, hvor alle der arbejder med udsatte mennesker i Danmark. Gratis kan downloade dansk udviklet behandlings- og undervisnings-materialer fra en opgavebase på vore nye website. www.byggeklodsmodellen.dk

 


PRÆSENSATION HENRIK BECK

HJERTEVARME OG SUNDFORNUFT

At se på os selv og vores unge som kriminelle der skal straffes, hvis de gør noget som har været en del af menneskets natur siden urtiden, er tossedumt. Der er brug for en ny sammenhængende narkotikapolitik og der er brug for mere hjertevarme på hele udsatte området. Et område der er nedslidt og ingengang kan overholde gældende lovgivning.

 

 

mail@henrikbeck.net

Copyright @ All Rights Reserved