KONTAKT

KONTAKT INFORMATION PÅ HENRIK BECK

 

Til dig der arbejder med udsatte mennesker i Danmark. Så er du altid velkommen til at kontakte mig hvis du eller den organisation du arbejder i har brug for coaching, konceptudvikling, supervision eller bestille undervisning.

 

Jeg er også medudvikler af Byggeklodsmodellen der er en ny og effektiv måde at bringe brugernes ønsker, drømme og mål i spil. Du kan tjekke Byggeklodsmodellens website hvor du kan læse meget mere om den fantastiske måde at arbejde med udsatte mennesker på.

www.byggeklodsmodellen.dk  

 

Vil du vide meget mere om modellen? eller bestille et foredrag, så er du velkommen til at kontakte Henrik Beck til en uforpligtende samtale.

 

JEG GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA DIG! 

Toftevej 3 b, Hviding 6760 Ribe - Danmark

mail@henrikbeck.net

+45 22597874

 
 
 

EN NY NATIONAL NARKOTIKASPOLITIK i DANMARK

 

Vi har brug for en ny sammenhængende og langsigtet national narkotikapolitik i Danmark. Hvor afkriminalisering og regulering af rusmidlerne bliver til virkelighed. Forbuds-og straffepolitikken er medårsag til at mange af vores hjælpe systemer er nedslidte og derfor vi har brug for noget nyt på udsatte området.

 

HVOR ER HJERTEVARMEN i NARKOTLKAPOLITIKKEN?   


PRÆSENSATION HENRIK BECK

HJERTEVARME OG SUNDFORNUFT

At se på os selv og vores unge som kriminelle der skal straffes, hvis de gør noget som har været en del af menneskets natur siden urtiden, er tossedumt. Der er brug for en ny sammenhængende narkotikapolitik og der er brug for mere hjertevarme på hele udsatte området. Et område der er nedslidt og ingengang kan overholde gældende lovgivning.

 

 

mail@henrikbeck.net

Copyright @ All Rights Reserved