NYHEDER

NYHEDER OG FACEBOOK

Facebook sidens formål

Her på siden kan på følge de forskellige aktiviteter fra Facebook siden. Jeg vil holde øjne åbne og se hvad der sker ude i den store verden, så vi hele tiden kan følge med i hvad der sker på området. Lige nu sker der faktisk mange spændende ting, lande som erkender at 50 år med forbud, straf og fængsel ikke er løsningen og der er brug for en ny politik på området. Rusmidlerne vil blive ved med at være her og mennesker er villige til at bruge dem på trods af de kan risikere at dø eller blive skadet for resten af livet. Vi som kender området rigtig godt, må blive ved med at råbe op, så mange af de tandløse danske politikkere kan se nødvendigheden af at vi følger lande som Portugal og seneste Norge. Deltag i debatten, se om der er nye spændende events, læs om nye foredrag, skriv hvis ud bliver udsat for dårlig behandling på et opholdssted eller misbrugscenter. Mulighederne er mange og jo flere der kæmper den samme sag, jo større er vores chance for de nødvendige forandringer kommer til at ske. Målet er at vi for vedtaget en ny sammenhængende narkotikapolitik ved folketingsvalget i 2023. Hvor et af kerneelementerne er at afkriminalisere og regulere rusmidlerne. Derudover skal hele udsatte området over i social-og sundhedsvæsnet.

DE SIDSTE NYE NYHEDER

23.1.2019// Dødsfald kan undgås med test af "Feststofferne"

FRYGTEN FOR EN NY POLITIK KOSTER DØDSFALD

Lad os nu komme i gang Danmark - dødsfald kan undgås ved at gi mennesker muligheden for at få testet sine rusmidler inden man bruger dem. Det er tiden til at vi for en sammenhængende narkotikapolitik i Danmark med det formål at vi afkriminaliserer og regulerer rusmidlerne som i Portugal og nu seneste Norge.

Flyt hele udsatte området over i social-og sundhedsvæsnet så udsatte mennesker kan få sammen kvalitetsbehandling som var de indlagt på et af vores nye supersygehuse.

Dermed kan vi i frigive penge så der kan laves testsystemer af de dødsfarlige feststoffer inden vores unge mennesker bruger dem. Hvorfor skal bande-og rockerne styre narkomarkedet? og tjene milliarder af kroner? jo fordi vi i Danmark har nogle tandløse politikkere der kun tænker på dem selv og frem til næste valg. Nu må de komme ind i kampen og indse at 50 år med forbud, straf og fængsel ikke er løsningen eller ikke i Danmark eller andre steder i verden.


PRÆSENSATION HENRIK BECK

HJERTEVARME OG SUNDFORNUFT

At se på os selv og vores unge som kriminelle der skal straffes, hvis de gør noget som har været en del af menneskets natur siden urtiden, er tossedumt. Der er brug for en ny sammenhængende narkotikapolitik og der er brug for mere hjertevarme på hele udsatte området. Et område der er nedslidt og ingengang kan overholde gældende lovgivning.

 

 

mail@henrikbeck.net

Copyright @ All Rights Reserved