FOREDRAG

FOREDRAG

Henrik har ry for at være en dygtig misbrugsbehandler, coach, underviser, foredragsholder og leder. Han er en autentisk og levende underviser der har undervist mange fagfæller i brugen af Cenaps-modellen og Byggeklodsmodellen. Ligeledes var han en årrække fast underviser på Florida School of Additions Studies og på DAC uddannelsen i Danmark. Henrik har næsten 20 års erhvervserfaring indenfor behandlings-og undervisningsområdet i Danmark og udlandet. Han har selv en lang historie som bruger af mange forskellige rusmidler og han har 40 års indsigt fra begge side af plankeværket. Henrik var tidligere ejer og udvikler at Crimestop og Motivationshuset. Efter en hård og lang sygdomsperiode, tilbagefald og en efterfølgende kæmpe livskrise, er han nu vendt tilbage som underviser og foredragsholder. Derudover er Henrik på en mission som handler om, at vi ved folketingsvalget i 2023 skal ha afkriminaliseret og reguleret rusmidlerne i Danmark.

Jeg forstiller mig at vi bruge de 15 års erfaringer fra portugal til at udvikle en model som passer ind i vores danske social-og sundhedssystem. Ring eller skriv en mail, hvis du vil bestille et foredrag eller hvis du vil støtte op om en ny narkotika-politik i Danmark. Efter 50 år med forbud, straf og fængsel er det på høje tide at endnu flere politikkerne vælge et nyt standpunkt og erkender at forbud og kriminalisering har udspillet sin rolle og der er brug for en ny politik på området.

Du kan kontakte Henrik Beck på mobil: +45 22597874 eller ved at skrive en mail til: mail@henrikbeck.net. Du kan også følge med på Facebook siden: Henrikbeck.net - hvor jeg forsøger at følge med omkring alle de spændende ting som ske i ulandet, så vi kan lægge maximal pres på de danske politikere og påvirke dem i en retning der giver meget bedre forhold til udsatte i Danmark.  

 

AFKRIMINALISERING I DANMARK

Et foredrag om fordelende ved at afkriminalisere rusmidlerne. Væk med straf og fængsel og lad os få noget hjerte varme ind på udsatte området.

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

 

 

ERFARINGER FRA PORTUGAL

I Portugal har man afkriminaliseret for 15 år siden. Hvordan kan vi bruge disse erfaringer og udvikle en model der virker i Danmark?

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

50 ÅR MED EN FEJLSLAGENDE POLITIK

2.300.000 mennesker sidder i fængsel i USA på baggrund af en fejlslagende politik. 80 pct. af dem er i fængsel pga. stofrelateret kriminalitet.

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

 

 

EN NY NARKOTIKAPOLITK I DANMARK

Et foredrag om hvor vigtigt en ny narkotikapolitik i Danmark er og hvor mange menneskeliv vi kan redde og hvor mange der kan undgå fængsel.

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

 

ALLE FOREDRAG VARE 3 TIMER

Flere danske politikere må til at vågne op - fordi sindssyge er at blive ved med at gentage samme handlinger og forvente et anderledes resultat. Men det er lige præcis hvad verdens politikkere har gjort de sidste 50 år på narkotika området. Det kan ikke være rigtigt i et rigt land som Danmark at der bliver flere og flere udsatte mennesker der skriger efter hjælp, men ikke kan få den. Fordi kriminalisering har nedslidt stort set alle hjælpe systemer i Danmark pga. politisk frygt og dumhed.

 

  

                 RUSMIDLER OG AFHÆNGIGHED

Rusmidlerne er her og de bliver ved med at være her. Så længe der er et behov og vi mennesker ønske at bruge, så vil nogen også få problemer.  

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

 

 

     NY SUBSTITUTIONS UDLEVERINGSSTEDER

Vores medicinudleveringsteder der er gyselige, kolde og fulde af fjendtlighed. Det handler om stigmatisering, der gir et dårligt arbejdsmiljø og dårlige relationer mellem bruger og behandlerne og der er ingen hjertevarme. 

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

                FOREBYGGELSE PÅ SKOLERNE

Lad os oplyse vore unge om rusmidlerne og deres farlighed. Viden giver mulighed for at de kan ta de rigtige beslutninger.

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.

 

 

MIN EGEN VILDE HISTIORE

I dette foredrag vil jeg fortælle om min egen vilde historie. Først 22 år som misbruger og derefter 16 år uden rusmidler, forefter et tilbagfald og en 4 årig kamp om at komme tilbage til et normalt liv.  

 

PRIS: Efter aftale og antal deltagere.


PRÆSENSATION HENRIK BECK

HJERTEVARME OG SUNDFORNUFT

At se på os selv og vores unge som kriminelle der skal straffes, hvis de gør noget som har været en del af menneskets natur siden urtiden, er tossedumt. Der er brug for en ny sammenhængende narkotikapolitik og der er brug for mere hjertevarme på hele udsatte området. Et område der er nedslidt og ingengang kan overholde gældende lovgivning.

 

 

mail@henrikbeck.net

Copyright @ All Rights Reserved